Skip to main content

Szolgáltatások - Interim menedzsment

Szolgáltatásaink

Átmeneti erőforráshiány

Fluktuáció? Bővülés? Váratlan távozás, szülési vagy alkotói szabadság? Ha rés támad a vezetésben, fontos, hogy gyorsan betöltsd! Így tartani tudod a lépést versenytársaiddal. Mi azt az interim menedzsert helyezzük ki, aki a te céged profiljának és problémái megoldásának legjobban megfelel. Egy alkalmazott felvétele több idődbe, pénzedbe és energiába kerül, mint az adott projekten vagy feladatkörben dolgozó interim menedzser.

„Hirtelen felmerült erőforrásigényünk kapcsán az Interim.hu-t kerestük fel. 2 napon belül ki tudtuk választani a tökéletes interim menedzsert, aki a 4. napon munkához is látott."

Autóipari beszállító
CEO

„Olyan megbízható megoldást kaptunk, ami már rövidtávon megérte nekünk a befektetést”

Szűcs Norbert
CEO

Projektmenedzsment

Mi 20 éve gondoskodunk arról, hogy bizonyított tapasztalattal rendelkező, magas szinten képzett projektvezetőt biztosítsunk számodra, akár azonnal.

Hogyan kerüld el, hogy kifuss a határidőből és a költségvetésből? A projektmenedzseri pozíció egy tipikusan extra feladat a napi teendők elvégzése mellett. Valószínűleg a projekt befejezése után nem lesz szükség erre a funkcióra és fontos, hogy egy projektmenedzsert a tapasztalat vezesse végig a projekt kapcsán.


A projektcsapatot egy ilyen közegben nehéz állandóan motiválni, és rajtad múlik, hogy milyen gyorsan tudsz reagálni a változásokra. Továbbá, lehet, hogy nincs senki a szervezeten belül, aki alkalmas, vagy rendelkezésre áll, hogy felvegye a szóban forgó feladatot.

Mi gondoskodunk arról, hogy bizonyított tapasztalattal rendelkező, magas szinten képzett projektvezetőt biztosítsunk számodra, akár azonnal.

Válságmenedzsment

A válság nem azt jelenti, hogy veszteségesnek kell lenned.
Egy ártalmatlannak tűnő döntés következménye lehet, hogy 3 hónap múlva csődöt kell jelentened. A megfelelő szakmai tapasztalattal jó irányt vehet egy ilyen kemény időszak is a cég életében. Több mint 16 év tapasztalattal a hátunk mögött, nyugodtan kijelenthetjük, hogy már sok mindent láttunk, és a feladatokra mindig találtunk jó megoldást. Egy a fontos, hogy nem kell szégyellni a helyzetet, sok cég életében jöhet el egy ilyen időszak.

„Az igazi vezetői felelősség ott kezdődik, hogy beismered magadnak, ha egyedül nem vagy képes megoldani az adott problémát.”

"Az interim manager révén olyan szakértelem érkezett a vállalatunkba, aminek azonnali és maradandó eredménye lett."

Káldos András
CEO

Esettanulmányok

GAP menedzsment

Esettanulmány:

Projekt menedzsment

Esettanulmány:

Változásmenedzsment

Esettanulmány:

Vállalati folyamatok optimalizálása

Esettanulmány:

Startup / Scale up

Esettanulmány:

Válságmenedzsment

Esettanulmány: