Skip to main content

Szolgáltatások - Interim menedzsment

Szolgáltatásaink

Változásmenedzsment
A gyorsan változó üzleti világban a cégeknek gyakran radikális változtatásokra van szükségük a versenyképesség és az eredményesség növeléséhez, új piacok és partnerségek építéséhez, vagy társadalmi és környezeti elvárások teljesítéséhez. Az erre irányuló stratégiák megvalósításához nem mindig áll rendelkezésre házon belüli vezető. Ekkor jelent megoldást nagy tapasztalattal rendelkező interim menedzser csapatunk, akik akár napokon belül bevethetőek. Szinte bármely iparágban megoldunk olyan kihívásokat, mint a hirtelen növekedés miatti átstrukturálás, felvásárlás vagy összeolvadás utáni integráció, üzletfejlesztés és nemzetközi terjeszkedés, új termék vagy szolgáltatás bevezetése, generációváltás és folyamatoptimalizálás. Célunk minden megbízás esetén, hogy ügyfelünk autonóm módon az elért eredményeket megőrizze.

„Hirtelen felmerült erőforrásigényünk kapcsán az Interim.hu-t kerestük fel. 2 napon belül ki tudtuk választani a tökéletes interim menedzsert, aki a 4. napon munkához is látott."

Autóipari beszállító
CEO

„Olyan megbízható megoldást kaptunk, ami már rövidtávon megérte nekünk a befektetést”

Szűcs Norbert
CEO

Válságmenedzsment

A válság nem azt jelenti, hogy csőd fenyeget. Az interim menedzsment szakmában akkor beszélünk válságról, amikor egy komplex problémának sem az oka, sem pedig a megoldása nem nyilvánvaló. Krízisben a vállalat lépéskényszerbe kerül, előre nem tervezett, a stratégiában nem szereplő intézkedéseket kell meghoznia, hogy elkerülje a katasztrófát. A krízis megoldása radikális változást igényel, amely alapjaiban tér el a korábbi normálistól. Mindez olyan vezetőt kíván, akinek egyrészt nagy tapasztalata van radikális változások gyors és sikeres megvalósításában, másrészt, aki a komfortzónáján kívül is higgadtan és magabiztosan képes vezetni a céget. Interim menedzser csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik komplex krízisszituációk gyors feltárásában és megoldásában. A megfelelő interim menedzserrel jó irányt vehet egy ilyen kemény időszak is a cég életében. Egy a fontos, hogy nem kell szégyellni a helyzetet, sok cég életében jöhet el egy ilyen időszak.

Váratlanul kieső vezetők helyettesítése

Hosszan tartó betegség? Váratlan távozás? Szülési vagy alkotói szabadság? Egy kulcsfontosságú vezető váratlan kiesése hónapokra megbéníthatja egy cég működését, ha nem sikerül gyorsan utódot találni. Ilyenkor interim menedzsereink napokon belül be tudnak ugrani helyettesként amíg az ideiglenesen távol lévő vezető visszatér vagy amíg az új vezető munkába áll. Elsődleges célunk, hogy munkánk végeztével az új vagy visszatérő vezető egy rendezett és jól működő céget kapjon a kezébe, és ne kelljen már az első napon nehéz örökséggel és kritikus problémákkal megküzdenie.

"Az interim manager révén olyan szakértelem érkezett a vállalatunkba, aminek azonnali és maradandó eredménye lett."

Káldos András
CEO

Esettanulmányok

GAP menedzsment

Esettanulmány:

Projekt menedzsment

Esettanulmány:

Változásmenedzsment

Esettanulmány:

Vállalati folyamatok optimalizálása

Esettanulmány:

Startup / Scale up

Esettanulmány:

Válságmenedzsment

Esettanulmány: