Skip to main content

Rólunk - Interim menedzsment

Rólunk

Csapatunk

Markovits Dóra

Ügyvezető, Partner

Markovits Dóra

Ügyvezető, Partner

A Xerox-nál, Deloitte-nál és a Celanese-nél eltöltött több mint 25 év alatt a HR minden területét megismerte HR Business Partnerként, Képzési vezetőként, képzett Coachként és HR vezetőként. Vezetői tapasztalata segíti őt abban, hogy üzletileg közelítsen a problémákhoz és azok megoldásában támaszkodik mind HR-es tapasztalataira, mind a vezetőségben eltöltött időszakára. Operatív vezetésben, Coachingban, Szervezetfejlesztésben, javadalmazási kérdésekben és komplex HR-es szituációkban számíthatunk rá.


Telefonszám: +36-30-370-8866


Email: dora.markovits@interim.hu


Steiner Orsolya

Ügyvezető, Partner

Steiner Orsolya

Ügyvezető, Partner

Vezető tanácsadó, Partner, Közgazdász. Különböző multinacionális cégeknél dolgozott, mint a Honeywell, a Xerox és a General Electric, ahol a HR különböző területein próbálta ki magát: HR Business Partnerként, Kompenzációs szakértőként, Szervezetfejlesztési és Képzési menedzserként, és Trénerként is bizonyított. Ismeri és érti a HR gyorsan változó kihívásait, jól kezeli a dinamikusan változó üzleti környezetet. Jelenleg a Brick Visual Solutions interim HR vezetője, és az Igazgatóság tagja.


Telefonszám: +36-30-536-3039


Email: orsolya.steiner@interim.hu


Buzás-Kovács Anita

Business Development, Talent, Recruitment

Buzás-Kovács Anita

Business Development, Talent, Recruitment

HR tanácsadó, karriercoach és munkahelyi mentálhigiénés szakember. Nagyvállalati háttere a gyógyszeriparból és a bankszektorból származik, majd start up-oknak és KKV-knak dolgozott HR tanácsadóként. Tapasztalatait a HR különböző területein szerezte: fejvadászat, kiválasztás, karrier- és tehetséggondozás, teljesítménymenedzsment, coaching. Kiemelt figyelmet fordít a munkahelyi mentális jóllétre: egészségstratégia kialakításában és mentális egészségprogram bevezetésében is jártas. A BENT Egyesület alapító tagjaként a balatoni régió vállalkozói, vezetői közösségét építi.


Telefonszám: +36-70-615-0747


Email: anita.buzas-kovacs@interim.hu


Csiszár Beáta

Senior Consultant, Talent, Recruitment

Csiszár Beáta

Senior Consultant, Talent, Recruitment

Angol nyelvtanár, HR és szervezetfejlesztési (OD) szakértő, life és business coach. Pedagógus-nyelvtanár kezdés után 17 év multinacionális cégeknél szerzett HR tapasztalat következett. Foglalkozott a HR minden területével (HR asszisztens munkakörtől Head of HR-ig) gyártó és logisztikai vállalati egységek támogatása révén. Széleskörű tapasztalata és nagyfokú vonzódása van a következő területekkel kapcsolatban (igény szerint angol nyelven): fizikai és szellemi (+vezetői) munkakörök kiválasztása és integrálása, (szervezet)fejlesztési programok kidolgozása és végigvitele, belső kommunikáció, vállalati rendezvényszervezés és coaching. Folyamatosan igyekszik lépést tartani a változó világgal, több szakmai és önkéntes csoport tagja. 


Telefonszám: +36-70-633-4684


Email: beata.csiszar@interim.hu


Halbrohr Tamás

Vezető tanácsadó

Halbrohr Tamás

Vezető tanácsadó

Tamás több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a HR szakmában, ahol szerteágazó ismereteket szerzett mind vezetőként, mind szakértőként. Jelentős tapasztalattal rendelkezik teljesítmény menedzsment és javadalmazási rendszerek kialakításában és fejlesztésében. Mélyen hisz a HR kiemelkedő szerepében a belső és külső ügyfélélmény magasabb szintre emelésében és ennek üzleti eredményekre való kiemelkedő hatásában. Vezető tanácsadóként és interim menedzserként is az ügyfél fejlődését és az ügyfélelégedettséget tartja a legfontosabb sikernek.


Telefonszám: +36 30 960 0583


Email: tamas.halbrohr@interim.hu


Kovács Miklós

Business Development

Kovács Miklós

Business Development

Külföldön is terjeszkedő magyar nagyvállalatnál és globális piacra dolgozó szoftvercégnél eltöltött 12 éve alatt rengeteg új, innovatív üzleti folyamat és ötlet elindítását tervezte meg és koordinálta. B2B, SaaS és e-kereskedelmi tapasztalata segít abban, hogy ügyfeleink igényeit felmérje és megoldási javaslatokkal álljon elő a legkülönbözőbb kihívásokra.


Telefonszám: +36-30-374-8320


Email: miklos.kovacs@interim.hu


Lengyel Péter

Vezető tanácsadó

Lengyel Péter

Vezető tanácsadó

Vezető tanácsadó, Közgazdász. A magyar bankrendszer különböző bankjaiban alapvetően treasury, majd később finanszírozási tapasztalatokat szerzett, sok évig a Budapest Bank vezetői csapatát erősítette, volt a MOL treasurer-je és a Rába Gépjárműipari Holding CFO­-ja. Jelentős méretű és sokszor úttörő jellegű finanszírozási és tőkepiaci tranzakciók fűződnek nevéhez. Számos cég igazgatóságának volt tagja, egy bank elnöke. Hét évig volt a Magyar Forex Társaság elnökségi tagja és treasurer-je.


Telefonszám: +36-30-746-1361


Email: peter.lengyel@interim.hu


Lukács Attila

Vezető tanácsadó

Lukács Attila

Vezető tanácsadó

Vezető tanácsadó, Külgazdasági közgazda, nemzetközi gazdasági kapcsolatok szakközgazda, jogi szakokleveles szakközgazda, MBA (változás- és krízis menedzsment, HR-menedzsment) élelmiszeripari szakértő, szakmérnök. Tapasztalt krízis és változás menedzser, jártas a szervezet építésében és átalakításában, vállalat vezetésben különös tekintettel az operatív irányításra, értékesítési folyamatokra és azok fejlesztésére, vállalati hosszútávú stratégia kidolgozásában, vállalati hatékonyság növelésben. Tapasztalatait olyan piacvezető multinacionális nagyvállalatoknál szerezte, mint AKZO-NOBEl, GEBERIT, OTIS, PROFIRENT (RAMIRENT) , PANNONWATT (E-ON), illetve interim menedzserként: TEVA, CEVA Phylaxia, KNORR-BREMSE, HARLEY-DAVIDSON, STILL . Iparági tapasztalatai a következő területekre terjednek ki: vegyipar, építőipar, épületgépészet, megújuló energetika, vasút- és autóipar, gyógyszeripar, fémipari termékek gyártása, autó kereskedelem.


Telefonszám: +36-30-990-2118


Email: attila.lukacs@interim.hu


Sándor Julianna

Pénzügyi munkatárs

Sándor Julianna

Pénzügyi munkatárs

16 éves tapasztalattal rendelkezik. Nemzetközi kapcsolatok tanulmányai után kisebb szervezeteknél gyakornokként majd pénzügyeseként és vezetőként tanult bele a szakmájába, később az Aegon-hoz került pénzügyi és befektetési területre. Az Interim Kft-ben kontrollerként segíti az üzletmenetet, illetve pénzügyi, könyvelési és napi operatív kérdésekben lehet rá számítani. Interim menedzsereinket sokat támogatja pénzügyes kérdéseikben.


Telefonszám: +36-30-568-3976


Email: julianna.sandor@interim.hu


Steiner László

Vezető tanácsadó

Steiner László

Vezető tanácsadó

Vezető tanácsadó, Villamosmérnök. Nagy tapasztalattal rendelkezik magyarországi és középkelet-európai zöldmezős vállalkozások indításában, továbbá gépjárműipari növekedési projektekben, több, mint 1 évtizeden át a United Technologies Automotive Hungary vezérigazgatója volt. Sikeresen irányított összeolvadási projektet (Lear Corporation & UTA) és átszervezési projektet (Rába Rt.) László volt az Amerikai Kereskedelmi Kamara első elnökhelyettese négy éven keresztül.


Telefonszám: +36-30-475-7111


Email: laszlo.steiner@interim.hu


Uray György

Tanácsadó, Mérnök, Üzemgazdász

Uray György

Tanácsadó, Mérnök, Üzemgazdász

Különböző multinacionális cégeknél dolgozott, mint a TNT Express Worldwide, P&O Trans European, Wincanton, Sonepar, ahol a Logisztika, Pénzügy, HR és IT különböző területein próbálta ki magát, mint ezen területekért felelős felső- és első számú vezető. Ügyvezetőként kezdeményezett és vezetett szervezetfejlesztési és képzési projekteket és trénerként is tapasztalatokra tett szert. Pályafutása alatt felelős volt HR re-strukturálási, üzleti turnaround és ERP bevezetési projektekért. Ismeri az üzlet gyorsan változó kihívásait, kezelni tudja a dinamikusan változó üzleti környezetet. 23 éves vezetői és 16 éves ügyvezetői pályafutása után februártól egyéni vállalkozó tanácsadó az Interim Kft.-nél.


Telefonszám: +36-30-547-8694


Email: gyorgy.uray@interim.hu


Fekete István

Vezető tanácsadó

Fekete István

Vezető tanácsadó

Rólunk mondták

 • Káldos András

  CEO
  "Az interim manager révén olyan szakértelem érkezett a vállalatunkba, aminek azonnali és maradandó eredménye lett."
 • Autóipari beszállító

  CEO
  Hirtelen felmerült erőforrás igényünk kapcsán az Interim.hu-t kerestük fel. 2 napon belül ki tudtuk választani a tökéletes interim menedzsert, aki a 4. napon munkához is látott.
 • Szűcs Norbert

  CEO
  „Olyan megbízható megoldást kaptunk, ami már rövidtávon megérte nekünk a befektetést”

  Kapcsolat

  Keress minket bizalommal!
  Cím

  1036 Budapest, Perc utca 8. 4. emelet

  Telefon
  +36 70 633 4684
  E-mail
  info@interim.hu